//

Lid worden

Vind jij tafeltennis ook zo’n leuke sport? En denk je er over om misschien lid te worden?
Dan vertellen we je hieronder wat meer over onze club:

MTTV`72 is opgericht in 1972 en is aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB). Het is mogelijk om zowel recreatief als in competitieverband te spelen. Daarnaast kan iedereen training volgen. De vaste trainingsavonden zijn voor senioren en jeugd de dinsdag- en donderdagavond. Exacte tijden vind je hier.

Competitie als lid

Competitie speel je in een team met minimaal 2 andere teamleden. Elk half jaar is er een competitie met 10 wedstrijden waarbij gespeeld wordt tegen clubs uit de regio. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op vrijdagavond, de jeugd speelt alle wedstrijden op zaterdag ochtend/middag.

Evenementen

Naast competitie en trainingen organiseren wij voor zowel de jeugd als voor de senioren allerlei leuke evenementen. Niet alleen diverse toernooien, maar ook andere evenementen die niet direct met tafeltennis te maken hebben.

Contributie als lid

Tafeltennis kan al beoefend worden vanaf ongeveer 6 jaar, en je kan tot op hoge leeftijd blijven doorspelen omdat het geen blessuregevoelige sport is. Daarnaast is het een goedkope sport. Materiaal- en contributiekosten zijn beide relatief laag. Ieder lid van MTTV´72 betaalt jaarlijks een bedrag aan contributie. Leden die competitie spelen betalen hiervoor ieder halfjaar een aanvullend bedrag, de competitiebijdrage. Voor 2024 zijn de bedragen als volgt:

Contributie 2024per jaar
Senioren€120,00
Junioren€105,00
Overdaggroep€80,00
Competitiebijdrage 2024per half jaar
Senioren€31,00
Junioren€20,50

Nieuwsgierig geworden? We bieden 3 gratis speelavonden aan om verliefd te worden op deze fantastische en gezellige sport! Kom gerust eens vrijblijvend proberen op een dinsdagavond in de Weijer te Mierlo. Kijk even op onze kalender wanneer en hoe laat. Je kunt meteen meedoen, alleen gymschoenen meenemen is al voldoende. Maar je kunt uiteraard ook je eigen tafeltennisbatje meenemen. Ben je er uit? Dan kan je je nu aanmelden als nieuw lid van MTTV’72.

Met daarbij de rechten en plichten zoals in het Huishuidelijk regelement beschreven staat.
Onderstaande gegevens hoeven alleen ingevuld te worden indien u lid bent geweest van een tafeltennisvereniging.
Hierbij verklaart het aanmeldend lid akkoord te gaan voor het plaatsen van foto's van het aanmeldend lid door MTTV'72 op sociale media.
Hierbij verklaart u, dat MTTV'72 niet aansprakelijk gesteld kan worden voor schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Ontstaan tijdens het deelnemen aan door de vereniging georganiseerde activiteiten.

Onze sponsoren